© 2018 by Сементис ООД

"СЕМЕНТИС"

 Семена, луковици и продукти за вашата градина

Общински пазар - Монтана

магазин № 403
гр. Монтана, 3400

Телефон за клиенти: +359 886 861 556 

Работно време:

Понеделник - Петък: 9 :00- 18:00 
Събота: 9:00 - 13:00

​Неделя: почивен ден

За въпроси и информация ни пишета на:

info@e-semenata.com

или

 • Facebook Clean

Начин на Поръчка и Доставка

 

Уважаеми клиенти, на тази страница можете да се информирате за начина на поръчка от Е-магазинa, както и за начина на заплащане на поръчаните от вас продукти.

Поръчка
 

За да поръчате от "Е-семената", може да изберете някой от следните начини, който е по-удобен за вас:

 1. по телефон

 2. по е-мейл

 3. през формата за контакт

 4. поръчка от сайта

 

 1. Поръчка по телефона - свържете се с оператор на телефон +359 886 861 556  на цена според вашия тарифен план.

 2. Поръчка по е-мейл - пишете ни на е-мейл info@e-semenata.com като посочите желаните от вас продукти (за семената за зеленчуци изписвайте техния грамаж) и тяхното количество. Необходимо е да посочите и данни за обратна връзка, а именно Имена и Телефонен номер.

 3. Поръчка през формата за контакт - пишете ни в полето за съобщения като посочите желаните от вас продукти (за семената за зеленчуци изписвайте техния грамаж) и тяхното количество. Необходимо е да посочите и Телефонен номер за обратна връзка в полето за съобщения.

 4. Поръчка чрез сайта - не е необходима регистрация,

 • За желания от Вас продукт, впишете желаното колиество и изберете бутона "Добави в кошницата" (ако има опция за избор на разфасовка, моля изберете желаната от Вас)

 • По същия начин добавете всички желани от вас продукти. Вдясно на екрана Ви ще се появи съобщение за добавения продукт.

 • Изберете „Преглед на кошницата” от съобщението за наличните продукти във Вашата кошница или бутона "Кошница" за да отидете в „Количката” си. На страницата "Количка" може да променяте желаното от вас количество в съответната колона.

 • В полето "Междинна сума" ще видите общата сума на поръчката си.

 • За завършване на поръчката изберете бутона "Напред"

 • В прозореца "Финализиране" въведете e-mail, Име , Фамилия, Адрес (в това поле може да посочите адреса на съответния офис на куриер или адрес, до който да бъде доставена поръчката Ви), Град, Държава и Телефонен номер. Изберете бутона "Продължете".

 • На следващата стъпка ще видите метода на доставка, а именно „Стандартна доставка с наложен платеж”. „Безплатна” означава, че доставката не се начислява към поръчката Ви през сайта, а отделно според тарифата на доставчика! За да продължите изберете бутона „Продължете”.

 • На следващата стъпка „Плащане” ще видите съобщение относно начина на плащане. За да продължите изберете бутона „Продължете”.

 • Ако сте пропуснали да поръчате някой продукт, имате възможност да редактирате Количката си като изберете "Редактиране на кошницата" в полето „Резюме на поръчката”

 • За изпращане на поръчката Ви към нас изберте „Направете поръчка”.

 

Ако изберете начин 2. , 3. или 4. с вас ще се свърже оператор от електронния магазин за потвърждаване на поръчката и за сверяване на адреса. За поръчки направени след 17:30 часа ще се свържем с вас на следващия ден. Поръчки не се изпълняват събота след 14:00 часа и неделя.

Доставка

 

Доставките се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ за сметка на получателя. Приблизителната цена на доставка може да изчислите тук. По Ваше желание може да изпратим поръчката Ви с предпочитан от Вас куриер.

 

 • Поръчки направени до 12:00 часа и потвърдени от клиента се изпращат същия ден, ако не е уточнено друго по телефона.

 • Поръчки направени след 12:00 часа и потвърдени от клиента се изпращат на следващия ден, ако не е уточнено друго по телефона.

 

Породуктите от категория Професионални и едър пакетаж са с удължен срок на доставка, за който ще бъдете уведомени по телефона.

Извън сезона е възможно забавяне на поръчките, за което ние ще Ви информираме своевременно, както и за липсващи артикули от поръчката Ви и очаквания срок на тяхната доставка.