top of page

Начин на Поръчка и Доставка

 

Уважаеми клиенти, на тази страница можете да се информирате за начина на поръчка от електронния ни магазин, както и за начина на заплащане на поръчаните от вас продукти.

Поръчка
 

За да поръчате, може да изберете някой от следните начини, който е по-удобен за вас:

 1. по телефон

 2. по е-мейл

 3. през формата за контакт

 4. поръчка от сайта

 

 1. Поръчка по телефона - свържете се с оператор на телефон +359 886 861 556  на цена според вашия тарифен план.

 2. Поръчка по е-мейл - пишете ни на е-мейл info@e-semenata.com като посочите желаните от вас продукти (за семената за зеленчуци изписвайте техния грамаж) и тяхното количество. Необходимо е да посочите и данни за обратна връзка, а именно Имена и Телефонен номер.

 3. Поръчка през формата за контакт - пишете ни в полето за съобщения като посочите желаните от вас продукти (за семената за зеленчуци изписвайте техния грамаж) и тяхното количество. Необходимо е да посочите и Телефонен номер за обратна връзка в полето за съобщения.

 4. Поръчка чрез сайта - не е необходима регистрация,

 • За желания от Вас продукт, впишете желаното колиество и изберете бутона "Добави в кошницата" (ако има опция за избор на разфасовка, моля изберете желаната от Вас)

 • По същия начин добавете всички желани от вас продукти. Вдясно на екрана Ви ще се появи съобщение за добавения продукт.

 • Изберете „Преглед на кошницата” от съобщението за наличните продукти във Вашата кошница или бутона "Кошница" за да отидете в „Количката” си. На страницата "Количка" може да променяте желаното от вас количество в съответната колона.

 • В полето "Междинна сума" ще видите общата сума на поръчката си.

 • За завършване на поръчката изберете бутона "Напред"

 • В прозореца "Финализиране" въведете e-mail, Име , Фамилия, Адрес (в това поле може да посочите адреса на съответния офис на куриер или адрес, до който да бъде доставена поръчката Ви), Град, Държава и Телефонен номер. Изберете бутона "Продължете".

 • На следващата стъпка ще видите метода на доставка, а именно „Стандартна доставка с наложен платеж”. Цената на доставката е приблизителна, спрямо избрания от Вас куриер. За да продължите изберете бутона „Продължете”.

 • На следващата стъпка „Плащане” ще видите съобщение относно начина на плащане. За да продължите изберете бутона „Продължете”.

 • Ако сте пропуснали да поръчате някой продукт, имате възможност да редактирате Количката си като изберете "Редактиране на кошницата" в полето „Резюме на поръчката”

 • За изпращане на поръчката Ви към нас изберте „Направете поръчка”.

 

Ако изберете начин 2. , 3. или 4. с вас ще се свърже оператор от електронния магазин за потвърждаване на поръчката и за сверяване на адреса. За поръчки направени след 17:30 часа ще се свържем с вас на следващия ден. Поръчки не се изпълняват събота след 14:00 часа и неделя.

Доставка

 

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт или Спиди за сметка на получателя. Приблизителната цена на доставка се калкулира при финализиране на поръчката. По Ваше желание може да изпратим поръчката Ви и с различен от посочените тук куриери, например Български пощи.

 

 • Поръчки направени до 12:00 часа и потвърдени от клиента се изпращат същия ден, ако не е уточнено друго по телефона.

 • Поръчки направени след 12:00 часа и потвърдени от клиента се изпращат на следващия ден, ако не е уточнено друго по телефона.

 

Породуктите от категория Професионални и едър пакетаж са с удължен срок на доставка, за който ще бъдете уведомени по телефона.

Извън сезона е възможно забавяне на поръчките, за което ние ще Ви информираме своевременно, както и за липсващи артикули от поръчката Ви и очаквания срок на тяхната доставка.

bottom of page