top of page

Условия на ползване

 

Уважаеми клиенти, на тази страница можете да се информирате за условията на ползване на сайта.

Общи условия
 

Настоящите  общи условия имат за цел да регламентират отношенията между Сементис ООД, собственик на електронен магазин „На Двора”, находящ се на www.e-semenata.com, наричан по-долу ДОСТАВЧИК и клиентите на електронния магазин, наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛИ.

 1. Цени на стоките и информация. Цените в сайта са в български лева с включени данъци и такси и са за 1 (един) брой от съответния артикул, валидни са единствено към момента на публикуването им. Цените НЕ вклюват доставка и са валидни единствено при онлайн покупки. Сементис ООД си запазва правото да променя цените на стоките по всяко време без да предупреждава изрично потребителите. Поради спецификата на предлаганите стоки, теглото  е упоменато в самото заглавие на продукта. Информацията относно предлаганите стоки е предоставена от производителя (вносителя) и Сементис ООД не носи каквато и да е отговорност за неправилно предоставена или заблуждаваща информация относно стоките на сайта или за разминаване  на фактическото с действителното положение, за печатни грешки. Всички опаковки със семена съдържат описание за начина на засяване и отглеждане на  семената.

 2. Поръчки. Поръчки могат да се правят от всички потребители на сайта. Регистрация не е необходима. Виж Поръчка и Доставка

 3. Начин на плащане.  Потребителите могат да заплатят дължимата сума чрез наложен платеж на място в офис на ЕКОНТ, или на техен куриер при получаване на поръчаните продукти. Заплащането се извършва в български лева. Получателят заплаща и доставката.

 4. Доставка.  Доставка се извършва на територията на Република България. Цената на доставката се поема от Потребителя.

 5. Право на отказ и възстановяване на заплатената сума. Потребителите имат право да откажат поръчаните стоки в срок от 7 работни дни от датата на получаването им при условие, че същите не са използвани, целостта на опаковката не е нарушена и са във вида, в който са получени по смисъла на чл.55 от ЗЗП. Разходите по връщане на поръчката са за сметка на потребителите. Правото на отказ не се прилага в случай на доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си например посевен и посадъчен материал или имат кратък срок на годност.

 6. Защита на личните данни. С влизането, разглеждането и използването на електронен магазин „На Двора”, потребителите се съгласяват безусловно и без ограничения с настоящите Общи условия. С действието си поръчка от Сайта, Потребителиете се съгласяват предоставените от тях лични данни да се използват единствено и само за правилното и точно изпълнение на поръчката. Необходимите данни за изпълнение на поръчката са Име и Фамилия на Потребителя, актуален телефонен номер и населено място.

 7. Общи разпоредби. Настоящите Общи условия могат да бъдат актуализирани по всяко време, без да е необходимо уведомяването на потребителите. Сементис ООД не поема отговорност ако Потребителите не са се запознали с променените общи условия.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

bottom of page